Domov

  Pokličite 01 750 92 11  
Dan odprtih vrat   Doors open day   Der Tag der offenen Tür
PRILOŽNOSTI   OPPORTUNITIES   ВОЗМОЖНОСТИ
Lokacija PLC v Logatcu omogoča različne aktivnosti, ki se razlikujejo po velikosti in vsebini, saj je zgradba in umestitev v okolje univerzalno zasnovana.

PDF dokument
800 kB

  The location of PLC in Logatec enables different business activities that can vary both in size and content, since the building has been designed for universal use. Our future business partners can expect successful approaches in making the PLC work.   Здание и расположение PLC Логатец в ближайщее окружие быили универсально основаны, это компаниям позволяет заниматься различними деятельностми, разного размера и содержания.
     
 

Predstavitev podjetja

Poslovno Logistični Center Logatec

Kontakt

Reference

Novice

 

Objekt A   Objekt B   Objekt C   Lokacija   GALERIJA   Vzorčna enota 39

     

TREVEN, gradnje in
vzdrževanja, d.o.o.

Obrtna cona Logatec 22
1370 LOGATEC
EU - Slovenija

Domov | Poslovno Logistični Center Logatec

Poslovno Logistični Center Logatec

Predstavitev novega poslovno-logističnega centra v Logatcu (IOC Zapolje, 1370 Logatec). V letošnjem letu dokončujemo gradnjo poslovnega objekta z bruto površino več kot 15.000 m2. Sam projekt smo poimenovali Poslovno-Logistični Center ali skrajšano PLC. Verjamemo, da lahko skupaj z vašimi idejami temu lepemu objektu damo primerno vsebino.

Poslovni in skladiščni prostori

MOŽNOSTI ZA RAZVOJ

Lokacija PLC Logatec, želi v celotnem spektru ponudbe storitev sekundarnega značaja za podjetje, omogočiti spremljavo zahtev različnih podjetij po storitvah, ki so namenjene hitro rastočim podjetjem, da bi se le-ta lahko usmerila k svoji primarni dejavnosti. PLC bo zagotavljal učinkovito in cenovno ugodne storitve sekundarnega značaja, ki jih bo prilagajal novim zahtevam navedenih podjetij.

Video posnetek

PLC LogatecV načrtu izberite (kliknite) lego, ki vam najbolj ustreza!

PRILOŽNOSTI

PLC Logatec je v svoji velikosti vsak trenutek na razpolago trgu in je zmožen reagirati na vsa povpraševanja po storitvah in zahtevah še tako zahtevnega kupca. Okolje, ki je v zgodovini uspevalo zagotavljati visoko tehnološko usposobljenost kadra je danes garancija za možnost izvajanja zahtevanih nalog. PLC Logatec se bo trudil postati pomembno središče na zemljevidu evropskih logističnih in poslovnih središč.

         

Vse pravice pridržane © 2003 - 2019 TREVEN d.o.o.
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje  Prolog d.o.o., Logatec