Pes, Psiček Ugriz Palico Igrača Za Psa Munchkin Pomirja Žvečiti Majhen Pes, Psiček Žogo Lastno Igrajo Teddy Corgi Hišne Potrebščine

€9.46
  • w10473
  • Na zalogi

V košarico


vsi naši izdelki so sprejeti v naravi brez dovoljenja za krajo slike!!

1, trgovina je zakladi so vodnih žigov so sprejeti v naravi, kar vidite, kaj boste dobili, prava stvar je v bistvu enak kot sliko, peni, je vredno blaga, zagotavljanja kakovosti, vas prosimo, vedite, da kupite.

3. Barva razlika problem: zaradi vsakogar vizijo in prikaz problema, bo barva razlika med realnim predmetom in sliko.Kot smo običajno fotografiranje, slika je bolj glamurozno, medtem ko je realni cilj je temno, zato stranke, ki skrbi za kromatične aberacije je treba skrbno proučiti, preden fotografirate.

4. Ocena problem: Vrednotenje: Mi pripisujejo velik pomen za vrednotenje kupcev.Če menite, vse nezadovoljstvo po prejemu zaklad, prosimo, ne hiteti, da oceni prvič, se obrnite na lastnika, da vam bomo ustrezno rešitev, prosimo, dal tudi iskreno vrednotenje po reševanju problema za vas.

5, težave s kakovostjo: tam bo Oddelek za pakiranje, pred dobavo, je treba brez problemov kakovosti.Če izdelek nima lastnih napak, nas kontaktirajte v roku 48 ur po prejemu pravilno rešitev za vas,

a.

B.

c.

Torej, naša trgovina ni odgovorna za težave s kakovostjo.

Če ne dovoli vrnitev blaga, izguba bo krije kupec.

6, velikost problem: vsak element ima podroben velikost, vsaka oseba ima različne metode merjenja, napako, to je normalno.

tel: 15657790535-Chen peishuang


  • Blagovne znamke: le Pet shuang
  • Teža: 100g
  • : Candy Barve Igrača


Oznake: bang igra s kartami, sijaj, otrok pokal, baby munchkin, igre munchkin, igra s kartami, družabne igre, otrok ploščo, odraslih igra s kartami, baby skledo.

Napiši mnenje

Podobni izdelki