Začetnik Razreda Listov Bud Škarje Listi Drobljenje Vej Škarje 3Cr13 Legirano Jeklo 120 Mm (za 4,7")

€8.18
 • w11555
 • Na zalogi

V košarico


Ime: leaf bud škarje (BBTS-S12)

Znamka: TianBonsai

Kakovost Stopnjo: začetnik razreda

Material: 3Cr13 legiranega jekla

Zagotavljanje Kakovosti:

1 Let pri običajni uporabi, če orodja, ki imajo kakršne koli težave, se bomo ponovno pošiljanje novega, da boste brez kakršne koli pristojbine, morate samo, da posnamete fotografijo nam kaže problem.

Cut Rob: Trdoto HRC50

Pripravo Površine: Posipanje

Skupna Dolžina: 120 mm

Previdnostni ukrepi za uporabo izdelka

Prosimo, izbira prave izdelke znanja na velikost vašega bonsaj dreves.nudimo različne velikosti bonsaj orodja, je spodaj omejitev velikosti veje so se za rezanje:

7inch rezila, lahko uporabite za rezanje omejitev, 5 mm mokro vejo.

8inch rezila, lahko uporabite za rezanje mejo 8 mm mokro vejo.

11inch rezila, lahko uporabite za rezanje mejo 15 mm mokro vejo.O TianBonsai

TianBonsai Co.Ltd.je strokovni proizvodno podjetje s poudarkom na ustvarjanju visoke kakovosti bonsaj orodja.Naš proizvodni objekt se nahaja v Kitajska.

Na TianBonsai smo predvsem usposobljeni obrtniki s popolno proizvodne linije.Dolgoletne izkušnje so nas učili, kako narediti najboljše kakovosti bonsaj orodja.

Smo proizvajalec originalne opreme (OEM) je za številne znane blagovne znamke bonsaj orodje podjetja.

Poleg TianBonsai blagovne znamke, ki jih imamo Mu-Tian in Začetnik Seriji blagovne znamke.Od junija 2013, smo ustanovili naše lastne spletne trgovine na eBay, Amazon in www.plc.si.Zdaj imamo pridobili zaupanje mnogih bonsaj navdušence po vsem svetu.

Izvajanje upravljanja filozofija, da je kupec na prvem mestu, TianBonsai še izboljšati logistiko distribucije in po-nakup storitev za stranke.Nenehno upoštevati vaše želje, tako da imate najboljše življenjskih izkušenj je mogoče.

Naša obveza je, da bi vam najbolj zanesljivo, trajno in najboljše izdelke dosegljivi.Upamo, da naši izdelki povečanje vaš užitek bonsaj in skupaj bomo lahko vnaprej ta starodavna, elegantno umetnosti.Štiri Osnovne Kategorije TianBonsai

Tian Bonsasi orodja, ki spadajo v štiri osnovne kategorije: Standard , Professional , Mojstra in Mojstra Master Series.Master Mojstra Serije

Master Mojstra Serije bonsaj orodja, je najnovejši iz serije TianBonsai, to je poseben dar za glavnega.ta niz orodij, ki so ročno izdelani za glavnega mojstra iz TianBonsai.material je 9Cr25MoV iz nerjavečega jekla, v tem gradivu, vsebuje Molybdenom, Vanadij, Za 0,9% Ogljika in 2,5% Kroma, po duši zdravljenja, to je trdota je nad HRC62, ima visoko intenzivnost, veliko vztrajnosti in nošenje.Magistrski Naziv

Magistrski Razreda orodja, so bili izdelani prek 5Cr15MoV (iz Nerjavečega Jekla Orodje) in Visoko-Ogljika Legiranega Jekla (Ogljikovega Jekla Orodje), ročno (master) delavec iz TianBonsai.

O 5Cr15MoV Jekla, strogo gledano, ne gre za pravi non-rja jekla, je bolj napredno zlitine materiala.

Kot dober material za bonsaj orodja, bi morali z visoko intenzivnost, veliko vztrajnosti in nošenje, zato je naš Magistrski Razred orodja, ki so bili izdelani prek 5Cr15MoV Jekla.v tem gradivu, vsebuje Molybdenom, Vanadij, Za 0,5% Ogljika in 1,5% Kroma, po duši zdravljenja, to je trdota je nad HRC58, ima visoko intenzivnost, veliko vztrajnosti in nošenje.

Vendar, prosimo, upoštevajte, en pogoj, zaradi tega gradiva za 0,5% Ogljika, to je površina še vedno rjavenje.ampak, ker je vseboval tudi Krom, Krom bo nastajanje plasti, pasiviranje film, ki ščitijo telo orodja in nikoli ne pustite, da rjavenje.torej, če ne boste se nagiba vaša orodja po dolgo časa uporabljali, morda boste našli vaš orodja so nekoliko zarjaveli, ne skrbite, rje samo na površini, se nikoli ne poškoduje vašega orodja.Strokovni Naziv

Strokovni Naziv, orodja, material je 4Cr13MoV (iz Nerjavečega Jekla Orodje) in Visoko-Ogljika Legiranega Jekla (Ogljikovega Jekla Orodje), ročno izdelan profesionalni tehniki iz TianBonsai.

O 4Cr13MoV Jekla, nekoliko slabše 5Cr15MoV Jekla, vendar je tudi kot dober material za bonsaj orodje, vsebuje Molybdenom, Vanadij, Za 0,4% Ogljika in 1,3% Kroma, po duši zdravljenja, to je trdota je nad HRC55, tudi z visoko intenzivnost, veliko vztrajnosti in nošenje.Standardni razred (Začetnik Bonsaj Orodja)

Za popularizirati bonsaj umetnosti, TianBonsai dobavlja standardne kakovosti bonsaj orodja za bonsaj začetnik, to je material, ki je 3Cr13 (iz Nerjavečega Jekla Orodje) in Ogljikovega Jekla (Ogljikovega Jekla Orodje), ročno izdelan za kvalificiranega delavca iz TianBonsai.

O 3Cr13 iz nerjavečega jekla, ki vsebuje za 0,3% Ogljika in 1,3% Kroma, po duši zdravljenja, to je trdota je nad HRC50. ta razred orodja imajo tudi lepo kakovost in popolno funkcijo.to je priljubljena ceno bi pustite, da ste lepo orodja za čez prag bonsaj art enostavno.


 • Obrezovanje Orodje Tip: Leaf Bud Škarje
 • Skupna Dolžina: 120 mm
 • Številka Modela: BBTS-S12
 • Priprave Površine: Brušenje
 • Cut Rob Trdote: HRC50
 • Pruner Tip: NAKOVALO
 • Funkcija: Dolgo Dolžina
 • Certificiranje: NOBEN
 • Končna: Premazan
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Material: 3Cr13 legiranega jekla
 • Kakovost Razred: začetnik razreda
 • Blagovna Znamka: TianBonsai


Oznake: z zobčasto izrezovanje škarje, škarje vrt dom, fxdf, nakovalo nakit, 120 mm, cairbul, kovaško nakovalo, protea, škarje za kovino, trikotnik nohti jekla nohtov.

Karraradf
2020-08-30
5/5
order 18/082020 received 30/08/2020. good product thanks tianbonsai tool This is my fourth time purchasing from a good quality item and I would love to buy more
Cs Spunki
2020-11-04
5/5

Napiši mnenje

Podobni izdelki