KTSHBCA 4K Tkane Akustično Prosojne Tkanine Zvok Max 4K V strop motorizirana zavihek-napeti projektor zaslon

€715.17
 • w677
 • Na zalogi

V košarico


8K/4K Premije za Motorna v strop Zavihek-napeti Električni projekcijski zaslon je odlična rešitev za skriti v strop Domači Kino, ProAV, in Namestitve po Meri.Gre z zavihek-napeti sistem, ki ohranja monotonost uniforomity celotno površino brez zavihku prikazov.To uporabite 4K Svetlo Bele Tkanine Akustično Pregleden zaslon materiala, zasnovan tako, da je celoten zvok fazi lahko postavi neposredno za zaslon na horizontalni osi, omogoča zvočne sledi, da je v popolnem usklajevanju z osupljivo slike na zaslonu.Ta omogoča povsem realistično avdio in video doživetje.KLJUČNE FUNKCIJE 1. Ime izdelka: 8K/4K Premije za Motorna V strop Zavihek-napeti projekcijski zaslon 2. Zaslon material: 4K Svetlo Bele Tkanine Akustično Prozorno 3. Črna maskiranje meje poveča sliko kontrast 4. Izginjajo potisnjeni v strop design za ne-namenska medijev sobe 5. Aluminijasto ohišje z klavir beli konča, je močna in odporna na vlago 6. Tab-napetost vrvice se zagotovi enotno monotonost na celotno projekcijo površine 7. Vključno z IR& RF upravljalniki, nizka napetost 3-stezni stensko stikalo 8. Standard 5-12V povod, da se sinhronizira delovanje zaslona s projektorjem je moč cikel 8. Visoko kvalificirane tiho cevni motor 9. Integrirana strop projekcijski zaslon ladje v celoti sestavljen, pripravljen za namestitev 10. 5-Letno garancijo proizvajalca 11. ETL, FCC, CE in ISO9001:2008 Certifikatom 12. Priporočene Aplikacije: V steno zvočnik ali za zvočnik za postavitev 1080P in 4K Projektorji

ZASLON MATERIALA

4K Svetlo Bele Tkanine Akustično Prozorno - je najbolj primeren v primeru, ko zvočniki morajo biti postavljeni za projekcijski zaslon in ne želite zvočne valove za interakcijo z zaslonom, ki se gibljejo projekcija površine in povzročajo izkrivljanje slike ali zmanjšuje kakovost zvoka z blokiranjem zvočni valovi.Deluje z uporabo negativni prostor v površini, ki omogoča zvočni valovi potujejo skozi brez vmešavanja od površine.

To je še posebej uporabno, ko ni dovolj prostora v presejalni sobe, da so zvočniki postavljeni na strani zaslona in ne želijo, da bi dobili manjši zaslon, da pusti prostor za zvočnike na strani.Mnogi ljudje tudi raje iluzijo, lik glasove, ki prihajajo od "zadaj" sliko, kar je v nasprotju straneh ali pod njo, kot da posnema znakov govoriti.

Na osi dobiček je za 1,0 od 0 stopinj.Največ gledanja 180 stopinj.Pol-dobiček ni nikoli dosežen. Akustično Uspešnosti

Akustično Disperzijo

Zvok Merjenje Grafikon

VEČ INFORMACIJ

Obstajata dve glavni vrsti akustično preglednimi zasloni: perforirano zasloni in tkanine zasloni.

Kaj je Perforirano Akustično Pregleden Zaslon?

Perforirano zasloni so sestavljeni iz niza luknje z približno 0,3 mm ali manj.Nekateri proizvajalci naredijo "mikro" perforirano materialov z veliko manjšo luknjo premera.Te luknje omogočajo zvok prodre zaslonu ne omogočajo veliko svetlobe skozi, odpravi možnost slike tudi odbija od stene zadaj skozi luknje nazaj v gledalčevih oči.Na splošno, negativen prostor perforacije je bolj opazna kot negativni prostor v vezavi, ko na tesnejše razdaljo gledanja.To je rekel, tako perforacije & vezavi postane skoraj neopazna, ko je prostor za sedenje dlje kot 12' stran od zaslona.Ta razlika se še naprej krčila, kakor proizvajalca uporabljate manjše luknje in ostrejši weaves, ki je posebej pomembna, ker slikovnih pik velikost krči s sprejetjem višji ločljivosti projektorji.

Kaj je Tkane Akustično Pregleden Zaslon?

V nasprotju z enotno stanja površinskih z luknjami udaril v to, tkane zaslon je narejen na statve, podobno kot druge tekstilije so tkane.Tkane zasloni so bolj naravne razlike v svoje debeline in vzorec, zaradi česar so bolj učinkoviti pri zmanjševanju zakonodaje s projektorjem slikovnih točk in zmanjšanjem učinka moare od perforirano zaslonu.Ti lahko izgubite tudi majhne količine zvoka na določenih frekvencah, ki so se absorbira v zaslon, vendar je to običajno določi s tonom, nadzor in osnovne izenačenja.Tkanine, na drugi strani, ne tako zelo dober pri dostavi zvok preko zaslona, vendar pa ne zmanjša možnosti za moire efekt in imajo manj opazen vzorec na tesnejše razdaljo gledanja.

Kaj je moare?

Z moire efekt se nanaša na linije in vzorce, ki jih lahko vidite na projektor zaslona, ko ste se trudijo, da predvidene video.Problem je povezan z resolucijo; če slikovnih pik ni mogoče videti zelo kratki razdalji od zaslona, nato pa je projektor zaslon, ki je vzrok težave.Vendar, če pixel lahko ogledate v podrobno je projektor, ki je vzrok težave.To se pogosto zgodi z zasloni narejen iz fine tkanine.

Kako pride do tega?

Moire se zgodi, ko naravnih vzorcev na projektor zaslona poravnajte/prekrivajo s pixel vzorci, kaj je bilo načrtovano, ki se združujejo v obliki črte, ki teče čez zaslon.Ta lahko nastane, če projekcijski zaslon je preveč ohlapen o vezavi, perforacije, ki so preveliki, ali neravno patterning.Še posebej slabo primerih moare vam bo dala občutek, da ste ogled vaš zaslon z velikostjo zaslona vrata.Moire postaja vse večja težava zdaj z 1080p+ HD projektorji; višji ločljivosti naredi umišljena bolj dovzetni za nepravilnosti na teksturirane zaslon v primerjavi z gladko "HD" površino.Najbolj akustično preglednimi zasloni nimajo težav z moire efekt na 720p ločljivost projektorja, vendar večje projekcija resolucijo, manjših slikovnih pik in večja je verjetnost, moire.Če moire, niso vidni na kos papirja, kot ga je zaradi zaslona.To se pogosto zgodi, ko 1080p+ projektor uporablja na akustično prozorno površino z poraženec vezavi, večje luknje ali brez gladko površino.Z moire efekt je mogoče preprečiti z uporabo gladko projekcijski zaslon, namenjeni za uporabo s 1080p+ projektorji.


 • Prenosni: Da,
 • Vrsta Zaslona: Zgornja Meja Zaslon
 • Zahteve po meri: Sprejemljiv
 • Priporočene Aplikacije: n-stenski zvočnik ali za zvočnik za postavitev 1080p in 4K projektor
 • Ime izdelka: V zgornje motorizirana zavihek-napeti projektor zaslon
 • Daljinski upravljalnik vključeni: RF/ IR
 • združljiv projektor: Razen za Ultra/Short throw projektorji
 • barva ohišja: aluminij bela
 • Blagovna Znamka: VISUALAPEX
 • Številka Modela: KTSHBCA
 • Zorni Kot: 180degree
 • Garancija: 5 let garancije
 • Zaslon materiala: 4K Svetlo bele tkanine akustično prozorno
 • Dobiček: 1.0
 • Sistemi Za Nadzor: 12V sproži, center za nadzor, stensko stikalo
 • Format: 1


Oznake: alr zaslon, dlp projektor, mini projektor, projektor, siva projektor zaslona okvir, akustični ščit, 4 k monitor, projekt zaslon, nadzor projekcijski zaslon, h1 xgimi.

Napiši mnenje

Podobni izdelki